Кудрівські футболісти поступилися стриянам

5 листопада матч шістнадцятого туру Чемпіонату України у Другій лізі футболісти ФК «Кудрівка» провели вдома в Чернігові на стадіоні «Юність» проти команди «Скала 1911» із міста Стрий, що на Львівщині.

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

З перших хвилин матчу футболісти із Львівщини заволоділи ініціативою і на 21-й хвилині вийшли вперед. Тарас Пучковський, увійшовши у штрафний майданчик господарів, спрямував м’яч повз голкіпера Івана Крикніна.

На 36-й хвилині гравець із Кудрівки Кирило Коваленко у власному карному майданчику збив Микиту Фоміна, і арбітр матчу Ростислав Дубина призначив пенальті. Максим Авер’янов ударом із позначки подвоїв рахунок.

У другому таймі футболісти із Кудрівки один м’яч відквитали. На 51-й хвилині один із футболістів «Скали» зіграв рукою у власному штрафному майданчику, і суддя матчу призначив пенальті, яке впевнено реалізував Євген Чепурненко.

Футболісти із Чернігівщини прагнули відігратися, втім гості втримали мінімальну перевагу до кінця гри.

Отже, після мінімальної поразки з рахунком 1:2 від «Скали 1911» кудрівські футболісти опускаються на сьому сходинку у турнірній таблиці. Лідирує у Другій лізі команда «Чайка» із Петропавлівської Борщагівки.

Наступний матч сімнадцятого туру, скоріш за все не відбудеться, через те, що суперник кудрівських футболістів — команда «Васт» із Миколаєва знялася зі змагань, а вже у вісімнадцятому турі ФК «Кудрівка» на власному полі прийме вінницьку «Ниву». Матч відбудеться 18 листопада.

Результати матчів 16 туру:

ФК «Кудрівка» — «Скала 1911» (Стрий) 1:2.

«ЮКСА» (Київ) — «Локомотив» (Київ) 1:1.

ФК «Звягель» — «Нива» (Вінниця) 4:1.

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) — «Кремінь-2» (Кременчук) 5:0.

«Карпати-2» (Львів) — «Рух-2» (Львів) 1:2.

«Металург-2» (Запоріжжя) — ФК «Тростянець» 1:1.

«Васт» (Миколаїв) — «Дружба» (Мирівка) матч не відбувся.

Олександр Молибога

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?